Tanja Freijsen behaalde haar HBO diploma aan de Academie Mens en Arbeid, met specialisaties Personeel & Organisatie en Arbeidsrecht. Zij is Master Practioner NLP, rondde de Masterclass Loopbaancoaching bij Bureau Hoogendijk af, volgde diverse opleidingen in coaching en begeleiding, is gecertificeerd als Vertrouwenspersoon en volgde de post-HBO opleiding Rouw- en verliesbegeleiding.


Ze heeft eerder in haar loopbaan gewerkt voor semi-overheid en bedrijfsleven en richtte in 2005 samen met haar levenspartner hun eigen bedrijf op. In 2007 volgde daarnaast de oprichting van het collectief Koala Matches. Ze werkt in de eigen bedrijven voor tal van opdrachtgevers in allerlei (bedrijfs-)sectoren in het hele land. Bedrijven die onze opdrachtgever zijn, brengen veelal steeds weer nieuwe opdrachten bij ons onder. Opdrachten hebben betrekking op outplacement, coaching, rouw- en verlies begeleiding, re-integratie, loopbaan- en mobiliteitsadvies en HR-advies. Voor werk op het gebied van rouw en verlies kan een vraag komen van een particulier, maar ook van bedrijven die een medewerker willen ondersteunen.


Haar werk kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor en betrokkenheid bij de kandidaat, een goede kennis van alle wet- en (sociale verzekerings-)regelgeving die te maken heeft met de opdracht, vindingrijkheid om deze kennis en kunde te koppelen aan het gewenste doel van de begeleiding, bereidheid om altijd maatwerk te maken dat opdrachtgever en kandidaat dient en flexibiliteit in de samenwerking met kandidaat en opdrachtgever.Janneke Mellema heeft een achtergrond in de jeugdhulpverlening en het HRM-vak. Sinds 2001 is zij zelfstandig gevestigd als loopbaancoach en trainer en werkzaam voor een breed scala aan opdrachtgevers en particuliere klanten op het gebied van outplacement, loopbaancoaching, re-integratie en coaching / training on the job, waaronder begeleiding bij stress en burnout problematiek. Sinds 2007 is zij daarnaast een van de drie vennoten in Koala Matches.


Naast de HBO-opleidingen Jeugdwelzijnswerk en Personeel en Arbeid, heeft zij de verkorte beroepsopleiding tot loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk gevolgd en afgerond in 2005. Sindsdien is zij als docent en supervisor verbonden aan de beroepsopleiding voor loopbaanadviseurs bij dit bureau en diens rechtsopvolger VistaNova.


De zelfsturing en vitaliteit van de cliënt zijn belangrijke uitgangspunten in haar werkwijze. Het faciliteren van een effectieve communicatie tussen huidige en eventueel toekomstige werkgever en werknemer, het meedenken over creatieve en duurzame oplossingen die werken voor beide partijen, een mix tussen hart en zakelijkheid, humor en relativeringsvermogen kenmerken haar persoonlijke stijl.Barbara van Dalen-van der Harst heeft in eerste instantie haar loopbaan gericht op het gebied van arbeidsbemiddeling en HR en sinds 2002 op loopbaanbegeleiding, coaching en outplacement. Barbara motiveert haar klanten om nieuwe of aangepaste loopbaanpaden te bewandelen. Zij faciliteert de ander zelfstandig stappen te ondernemen en laat zien dat ieder mens eigen keuzes kan maken; het is de kracht die keuzes ook daadwerkelijk te zien, voelen en in de praktijk om te zetten in een eigen creatie.


Barbara's werkwijze is gebaseerd op onderling respect en vertrouwen. Zij is enthousiast, open, loyaal en resultaatgericht.


Barbara heeft de Post HBO opleiding Loopbaanadviseur bij Adviesbureau Hoogendijk met goed gevolg afgerond en is erkend NOLOC Loopbaan Professional. Barbara is getrouwd en moeder van twee dochters.


NOLOC erkend loopbaan professional Alle adviseurs van Koala Matches zijn erkend loopbaanprofessional Noloc.